Tekupitilla pysyvä näyttely

Tekupit Oy on hyödyntänyt hieman hiljaisemman korona-ajan tekemisensä tehostamiseen. Tämän myötä mm. avattiin uusi pysyvä näyttelytila.

-Toimisto on lopultakin saatu siirrettyä varastotilassa rakennetulle parvelle, keväällä oli mukavasti aikaa tehdä tämä, koska töitä oli vähemmän. Uusi pysyvä näyttelytilamme on avoinna arkisin klo 8–16. Soitathan kuitenkin etukäteen ja varmistat, että olemme varmasti paikalla, sanoo yrittäjä Jari Vainio.

Näyttelyssä on esillä:
– Microil 1200 -öljysumuimuri esisuodatuksella
– Kube 1200 -öljysumuimuri
– Easy 50 -kangassuodatinyksikkö
– 70 barin muljupumppu varustettuna cycloni- ja elementtisuodattimella
– lastunkuljetin Doosan Lynx -sorviin
– skimmereitä
– keskusvoiteluyksiköitä

Uusia tuotteita valikoimassa on 28 barin keskusvoiteluyksikkö öljylle sekä keskusvoiteluyksikkö rasvalle.
– Kehitystyö jatkuu. Teemme elo-syyskuun aikana markkinatutkimuksen seuraavista aiheista. Tulevaisuudessa aloitamme mahdollisesti tuotteidemme liisauksen. Alussa keskitymme öljysumuimureiden liisaukseen ja jatkossa laajennamme valikoimaa, mikäli sille on kysyntää. Otamme myös jatkossa vaihdossa öljysumuimureita. Tämän jälkeen kunnostamme yksiköt ja myymme ne uudelleen takuulla varustettuna. Otamme vaihdossa myös muun merkkisiä laitteita. Tällä toimintamallilla saamme tehostettua kiertotaloutta. Pyrimme laajentamaan toimintamallia tulevaisuudessa muihinkin tuotteisiin, kertoo Vainio.

INFO

Tekupit Oy
Jari Vainio
puh. 040 709 0509
jari.vainio@tekupit.fi
www.tekupit.fi