Työstökoneiden automaattiovet MTC Flextek Oy Ab:ltä

MTC Flextek Oy Ab ja Fastems Oy Ab ovat sopineet Fastems Autodoor -teknologian siirrosta MTC Flextekille. Servomoottorilla ohjattu auto-oviteknologia on ollut käytössä pitkään ja on historiassa osoittautunut erittäin luotettavaksi sekä kone- ja käyttäjäystävälliseksi.

AutoDoor voidaan asentaa uuden koneen asennuksen yhteydessä tai jo olemassa olevaan koneeseen, ja on helposti asennettavissa lähes kaikkiin työstökonemalleihin.

Teknologia on itseoppiva: asennuksessa sillä ajetaan opetusajo, jossa se mittaa koneen oven painon ja liikealueen. Näiden perusteella se osaa säätää itselleen sopivan toimintamatkan ja -nopeuden. AutoDoor sulkee oven hallitummin kuin paineilmalla toimiva ovi, mikä vähentää oveen kohdistuvaa rasitusta, jolloin ovet pysyvät paremmin ehjinä.

AutoDoor mahdollistaa robottiautomaation ja miehittämättömän ajon työstökoneen palvelussa. Jos työstökonetta taas ajetaan manuaalisesti, AutoDoor parantaa työergonomiaa avaamalla raskaatkin ovet väsymättä.
Jatkossa MTC Flextek AutoDoor -ratkaisut valmistetaan ja testataan MTC Flextek Oy Ab:n Nurmijärven tehtaalla ja voidaan sieltä toimittaa nopeasti ja joustavasti eri asennuskohteisiin, niin kotimaahan kuin ulkomaille.

Lisätietoja tuotteesta
MTC Flextek Oy Ab

Jukka Yläpoikelus, myynti, oheislaitteet, puh. 050 568 5068
https://www.mtcflextek.fi/tuotteet-ja-palvelut/autodoor-ovet-tyostokoneisiin