Uudet Cutmaster® Black -sarjan kulutusosat plasmaleikkaukseen kestävät 60 % pitempään, tukevat 16,6 % paksumman metallin leikkaamista

ESAB on tuonut markkinoille uudet paremman suorituskyvyn plasmaleikkauskulutusosien Cutmaster® Black -sarjan, joiden käyttöikä on 60 % vakioelektrodeja pidempi. Ne sisältyvät SL60QD™ 1Torch® -polttimeen, joka toimitetaan käsikäyttöisen Cutmaster 60i -paineilmaplasmaleikkausjärjestelmän mukana. Yhdistettynä Cutmaster 60i:n sisäisiin parannuksiin uusi elek­trodi kasvattaa yksikön nimellisen leikkaus- ja läpäisykapasiteetin 20 mm:iin, mikä on 16,6 prosentin parannus entisestä. Cutmaster 60i:llä voi katkaista jopa 38 mm:n paksuista metallia.
”16,8 kg:n painoinen Cutmaster 60i edusti jo markkinoiden parasta tehopainosuhdetta. Cutmaster Black -sarjan kulutusosilla tämä 60 ampeerin laite on todellinen leikkauspeto”, sanoo Kris Scherm, Global Manual Plasma Business & Product Director, ESAB. ”Cutmaster Black -sarjan kulutusosilla käyttäjät pienentävät kokonaistoimintakulujaan elektrodien pidemmän käyttöiän ansiosta ja tuottavat entistä enemmän laadukkaita leikkauksia elek­trodia kohden.”

Mekanisointipoltin
ESAB tarjoaa nyt MechPak-paketin mekanisointikäyttäjille, jotka haluavat yhdistää Cutmaster 60i:n leikkauspöytään puoliautomaattista paineilmaplasmaleikkausta varten. MechPak sisältää kaiken, mitä käyttäjät tarvitsevat päästäkseen alkuun, mukaan lukien suoran SL100 1Torch -polttimen 7,6 tai 15,2 metrin kaapelilla, kauko-ohjaimen, ATC® Torch -kytkennällä varustetun johdon sekä kulutusosat.
”MechPakissa on liitin ATC Torch -kytkentään integroidulle start/stop-liipaisimelle”, sanoo Scherm. ”Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi Cutmaster 60i:n ja MechPakin käyttö ESABin Miggytrac™- tai Railtrac™-kuljettimen kanssa puoliautomaattisessa leikkauksessa, viisteleikkauksessa tai plasmatalttauksessa.”
ESAB Welding & Cutting Products on johtava hitsaus- ja leik­kausalan toimittaja. ESABin hitsauslisäaineet, laitteet ja varusteet tarjoavat ratkaisuja asiakkaille ympäri maailmaa, palkituista hitsaus- ja leikkausprosesseista aina uraauurtaviin mekanisoituihin leikkaus- ja automaatiotekniikoihin saakka. ●

INFO

Juha Hurtta, tuotepäällikkö
puh. 0500 202 663
juha.hurtta@esab.fiwww.esab.com/marvel