Vossin Kilpailuetupäivät jälleen Alihankinta-messujen yhteydessä

Vossin Kilpailuetupäivät keräävät vuosittain runsaasti konepajaväkeä tutustumaan huipputeknologiaan Alihankinta-messujen yhteydessä.


Älykkääseen konepajateknologiaan ja elinkaari­palveluihin erikoistunut Vossi Group järjestää jälleen Alihankinta-messujen yhteydessä 27.–29.9. perinteisen konenäyttelyn Kilpailuetupäivät näyttelyhallillaan Tampereen Messukylässä.

Tapahtumissa on esillä mm. EMCO HYPERTURN 45 G3 -sorvauskeskus, Timesavers RB32 automaattinen levyhiomakone, Akira-Seiki V4.5XP -työstökeskus, CNC-Takang TNC630x1500 vaakajohteinen CNC-sorvi, Baykal APES-SERVO 31100 -särmäyskone, Faccin levynpyöristyskoneita sekä Bomar- ja Carif-vannesahoja.
Tuttuun tyyliin Vossin ilmainen bussikuljetus kulkee messujen ja Kilpailuetupäivien välillä. Tarjolla on huipputeknologian lisäksi myös purtavaa ja juotavaa. Messut voikin aloittaa aamupalalla Vossin luona ja jättää auto Vossille tai sitten tulla päivällä bussikuljetuksella lounaalle.
”Kutsumme uusista konepajateknologioista kiinnostuneet vierailemaan sekä messuosastollamme C916 että Kilpailuetupäivillä näyttelyhalliimme Tampereen Messukylässä. Oikein paljon terve­tuloa!”, Marko Vossi kutsuu.

Vossi Group Oy
Osuusmyllynkatu 3
33700 Tampere
puh. 010 8200 500
vossi.fi/kilpailuetu22