Ammattilaisten korjaamo- ja konepajakalusteet nyt Treston Oy:n verkkosivustolta

Treston haluaa palvella korjaamo- sekä raskaan teollisuuden asiakkaitaan paremmin ja onkin koonnut korjaamoihin, huoltotöihin ja konepajoille parhaiten soveltuvat tuotteet yhden tuoteosion taakse.


Korjaamo- ja konepajakalusteiden osio tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia kalusteita raskaaseen käyttöön. Tuoteosio sisältää muun muassa raskaita työpöytiä, työkalulaatikostoja, vaunuja ja työkalujen säilytysjärjestelmiä sekä kattavan valikoiman varusteluosia, jotka on suunniteltu ammattilaisten käyttöön ja kestämään vaativia olosuhteita sekä raskaita kuormia.


Kestävyys ja muunneltavuus valtteina

Kestävä korjaamokaluste tekee työstä turvallista. Vaativissa olosuhteissa vaaditaan työpisteiltä ja niitä täydentäviltä korjaamokalusteilta kestävyyttä ja jämäkkyyttä, turvallisuutta – ergonomiaa unohtamatta. Korjaamoissa ja konepajoissa on työpöytien, laatikostojen ja säilytysjärjestelmien oltava sekä tukevia että monipuolisesti muunneltavia. Saman korjaamokalusteen tulee olla helposti ja nopeasti säädettävissä sopivaksi jokaiselle sitä käyttävälle henkilölle, jolloin työturvallisuus ja työhyvinvointi paranee.

Trestonin raskaskalustevalikoimasta löytyy tukevat ja vankat korjaamokalusteet teollisiin ympäristöihin, jossa käsitellään suuria ja painavia kappaleita. Kalusteet taipuvat myös osaksi automatisoituja ratkaisuja eikä prosessi keskeydy työntekijän vaihtuessa, vaan materiaalivirrat pääsevät kulkemaan tasaisesti LEAN 5S:n mukaisesti. Mikäli korjaamokalusteiden vakiotuotteista ei löydy sopivaa, Treston suunnittelee tarpeiden mukaisen räätälöidyn ratkaisun.

”Trestonin uudistettu korjaamo- ja konepaja-tuoteosio on suunniteltu palvelemaan raskaan teollisuuden tarpeita. Tuotteemme ovat kestäviä ja luotettavia, ja niillä on erinomainen käytettävyys ja ergonomiset ominaisuudet, mikä lisää tehokkuutta ammattiympäristöissä. Uskomme, että uudistettu osio tulee vastaamaan korjaamo- ja konepajateollisuuden asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Tuotteet löytyvät nyt kotisivuilta kätevästi yhdestä paikasta”, sanoo Trestonin Suomen myyntijohtaja Pasi Vehmanen.

Pääset uuteen Korjaamo- ja konepaja-osioon tästä:
https://www.treston.fi/korjaamot

Treston Oy Pääkonttori
Sorakatu 1, 20730 Turku
puh. 010 4469 11
sales@treston.com
www.treston.fi

Treston Oy:n yhteistyökumppaneita mm.
ABB, EDF, Finnair, Konecranes, Lockheed-Martin, Metso, Patria, Schlumberger, Siemens, Stresstech, Wärtsilä.