Arto Parkosta uusi Proniuksen myyntijohtaja

Arto Parkko (IWE, DI) aloitti huhtikuun 2023 alussa Fronius-hitsauslaitteiden virallisen maahantuojan Pronius Oy:n myyntijohtajana. Hän tulee vastaamaan Fronius-hitsauslaitteiden myynnistä yhdessä Proniuksen toimitusjohtajan Kari Lehtomaan kanssa.
”Pronius tarjoaa erittäin mielenkiintoisen haasteen huippulaadukkaiden laitteiden myynnissä ja sen johtamisessa. Minulla on taustaa hitsauksesta, erityisesti vaativista robotisoiduista ratkaisuista. Tämän taustan pohjalta lähden ammentamaan ja kehittämään osaamistani antaakseni asiakkaille parhaan mahdollisen tuen laitevalintoihin niin manuaaliseen kuin automatisoituunkin hitsaukseen”, kommentoi Proniuksen tuore myyntijohtaja Arto Parkko.


Pronius lyhyesti

Vuonna 2008 perustettu Pronius toimii Fronius International GmbH:n hitsaustekniikan tuotteiden ja järjestelmäratkaisujen virallisena jakelijana Suomessa. Yhtiö toimii sen asiakkaiden kumppanina tuotteiden elinkaaren aikana ja sen palveluvalikoima kattaa maahantuonnin, varastoinnin, uusien tuotteiden myynnin ja jakelun sekä huolto- ja varaosapalvelut. Yhtiön avain­asiakkaita ovat muun muassa konepaja- ja valmistavassa teollisuudessa toimivat suomalaiset yritykset. Pronius työllistää 6 henkilöä ja sen toiminnot sijaitsevat Pirkkalassa, Suomessa. Yhtiön liikevaihto 31.12.2022 päättyneellä tilikaudella oli noin 8,7 miljoonaa euroa ja käyttökate noin 1,8 miljoonaa euroa. 

Arto Parkko
puh. 044 200 9060

Kari Lehtomaa
puh. 0400 807 857

www.pronius.fi

Proniuksen myyntiohtaja Arto Parkko tulee vastaamaan Fronius-hitsauslaiteiden myynnistä Suomessa yhdessä Proniuksen toimitusjohtajan kanssa.