Kemppi esittelee uudet kannettavat Master M -sarjan hitsauslaitteet

Kemppi tuo markkinoille kannettavat ja monipuoliset Master M 205 ja Master M 323 -hitsauslaitteet MIG/MAG-hitsaukseen. Uudet laitteet soveltuvat teolliseen hitsaukseen esimerkiksi telakoilla tai korjaamoilla, mutta myös vaativampaan harrastajakäyttöön. Pienen kokonsa ja helpon liikuteltavuuden ansiosta Master M -sarjan laitteet soveltuvat erinomaisesti myös korjaushitsaukseen, ja niissä yhdistyvät erinomainen käytettävyys, ensiluokkainen hitsausteho sekä nopea parametrien määritys. Sekä Master M 205 että Master M 323 on suunniteltu yhteistyössä ammattihitsaajien kanssa ja valmistettu Suomessa.

Master M 205 soveltuu erityisen hyvin hitsaustehtäviin, joissa laitteen liikuteltavuus ja keveys ovat avainasemassa, mutta hitsien laatuvaatimukset korkeat. Master M 205 on pienikokoinen mutta tehokas MIG/MAG-hitsauskone manuaaliseen, synergiseen ja pulssi-MIG/MAG-hitsaukseen ja se soveltuu erinomaisesti ruostumattoman ja kevytteräksen sekä alumiinin hitsaukseen. 200 A -teholuokan, 1-vaiheinen virtalähde toimii 40 prosentin käyttösuhteella. Lisäksi Master M 205 sisältää 17 hitsausohjelmaa pulssi-MIG-hitsaukseen ja 20 hitsausohjelmaa 1-MIG-hitsaukseen.

Master M 323 ja 205 monipuolinen prosessivalikoima huippuluokan MIG/MAG-, DC TIG ja puikko­hitsausvaihtoehdoilla. Lisäksi Master M 205 on varustettu pulssi-MIG-hitsaus­vaihto­ehdoilla.Master M 323 soveltuu erinomaisesti ohutlevyhitsaukseen ja on kannettavan kokonsa sekä monipuolisen lisävarustevalikoiman ansiosta hyvä valinta myös hitsausympäristöihin, joissa ulottuvuus asettaa erityisiä haasteita. Master M 323 on kannettava tehopak­kaus manuaaliseen ja synergiseen MIG/MAG-hitsaukseen. 320 A -teholuokan virtalähde toimii 40 prosentin käyttösuhteella. Lisäksi Master M 323 sisältää 28 hitsausohjelmaa Fe, Ss, AIMg5, AISi5, CuSi3, CuAI8, and FC-CrNiMo -täyteaineille ja neljä hitsausohjelmaa MAX Cool -erikoishitsausprosessille. 

Sekä Master M 205 että Master M 323 on varustettu Weld Assist -toiminnolla, jonka automaattinen hitsausparametrien asetus helpottaa ja nopeuttaa hitsaajan päivittäistä työtä. 
”Hitsien korkea laatu ja järjestelmän helppokäyttöisyys ja tehokkuus yhdistyvät Master M -tuotesarjassa hyvään liikuteltavuuteen ja ergonomiaan. Master M 205 ja 323 tarjoavat uusimman teknologian ansiosta telakoille ja korjaamoille luotettavaa ja kompaktia laatua kustannustehokkaasti”, sanoo tuotepäällikkö John Frost. Master M 205 ja 323 -laitteiden myynti on alkanut huhtikuussa 2023.

John Frost
tuotepäällikkö
Portable, Compact and System Class Equipment
puh. +44 77 8897 0101
john.frost@kemppi.com
www.kemppi.com

Kemppi on kaarihitsausteollisuuden muotoilujohtaja ja on sitoutunut parantamaan hitsauksen laatua ja tuottavuutta valokaaren jatkuvalla kehittämisellä ja työskentelemällä vihreämmän ja tasa-arvoisemman maailman puolesta. Kemppi toimittaa vastuullisia tuotteita, digitaalisia ratkaisuja ja palveluita ammattilaisille teollisuushitsausyrityksistä yksittäisiin urakoitsijoihin. Tuotteiden käytettävyys ja luotettavuus ovat ohjenuorana. Kokenut kumppaniverkosto kattaa yli 70 maata, jotta sen asiantuntemus on aina paikallisesti saatavilla. Kempin pääkonttori sijaitsee Lahdessa ja liikevaihto vuonna 2022 oli 195 miljoonaa euroa. Kemppi työllistää lähes 800 asiantuntijaa 16 maassa.
Kemppi – Designed for welders

Master M 205 ja 323 -mallit täydentävät Kemppi Master M -sarjaa.