EMCO-teknologiakeskukset avoinna asiakkaille

Itävaltalaisella sorvi- ja jyrsinkonevalmistaja EMCO:lla on merkittävät kasvutavoitteet seuraaville vuosille ja se on panostanutkin runsaasti koneidensa tuotekehitykseen sekä asiakkaille jatkuvasti avoinna oleviin teknologiakeskuksiin. Valmistajalla on Euroopassa peräti kolme teknologiakeskusta: yksi Itävallan Halleinissa, toinen Saksan Stutt­gartissa ja kolmas Italiassa. Näissä jokaisessa pääsee tutustumaan rauhassa yrityksen laajaan tuotepalettiin sekä myös tekemään testikoneistuksia asiakkaiden omilla tuotteilla. ”Järjestämme asiakkaillemme tutustumiskäyntejä EMCOn teknologiakeskuksiin, joten kannattaakin olla yhteydessä”, Marko Vossi kannustaa.

Vossi Group Oy
Puh. 010 8200 500
www.vossi.fi/emco

Vossi Groupin Marko Vossi ja Mikko Hiltunen toivottavat asiakkaat tervetulleiksi vierailemaan EMCOn Euroopan teknologiakeskuksissa Itävallassa, Saksassa ja Italiassa. Kuvassa EMCO HYPERTURN 100 PM -jyrsinkaralla varustettu monitoimisorvi.
EMCO HYPERTURN 45 G3 on kolmannen sukupolven versio suositusta kaksirevolverisesta sorvista, joka voidaan automatisoida robotilla ja/tai tankomakasiinilla. Vossilla tulossa maaliskuussa kyseinen malli varastoon.
EMCO valmistaa koneita järeään kokoluokkaan, ja niihin pääsee tutustumaan rauhassa sekä testaamaan valmistajan teknologia- keskuksissa. Kuvassa EMCO UMILL 1500 5-akselikeskus sorvauksella sekä HYPERTURN 200 PM -jyrsinkaralla varustettu monitoimisorvi.
EMCO UMILL 630 on dynaaminen ja ergonominen pystykarainen 5-akselikeskus.