Kraftmekin uusi verkkokauppa helpottaa hankintoja

Vuoden vaihteessa avattu ­kraftmek247.com-verkkokauppa on houkutellut uusia ja vanhoja asiakkaita tekemään komponenttihankintoja ja ostamaan varaosia. Muutaman kuukauden kokemus kaupasta on positiivinen. 

”Avasimme kaupan asiakkaidemme pyynnöstä. Moni teollisuuden toimija tai lähellä loppukäyttäjää sijaitseva jälleenmyyjä tarvitsee palvelua, josta voi tarkistaa nopeasti voimansiirron komponenttien saatavuuden ja hinnan, ja josta voi saman tien tehdä tilauksen pienellä vaivalla. Tavoitteenamme oli helppokäyttöisyys ja selkeys yhdistettynä visuaalisesti miellyttävään ympäristöön, ja saamamme palautteen perusteella tässä on onnistuttu varsin hyvin”, toteaa Kraftmekin toimitusjohtaja Ilpo Pinola. 

Webshopin rakentamisen projektipäällikkönä toiminut Mikko Vaaraniemi on myös tyytyväinen urakan jälkeen. ”Valmista tuli, ja nyt panostamme ylläpitoon ja uusien tuotteiden lisäämiseen. Myös käytettävyyttä parannetaan koko ajan. Verkkokauppa toimii myös hyvänä työkaluna omille myyjillemme; tuotekoodit on nyt avattu selkokielelle, ja tuotteiden ominaisuudet ja mitat käyvät selkeästi ilmi ja helpottavat osaltaan komponenttien valintaa ja suunnittelua.”

Suurimpana tuoteryhmänä verkkokaupassa ovat laakerit. Eri laakerityyppejä löytyy kaupasta sekä huippulaatuisina merkkeinä että edullisempina versioina. Tunnetut laatumerkit NTN-SNR ja Koyo vastaavat huippulaatua etsivien asiakkaiden kysyntään ja UBC edullisempana, mutta kuitenkin laadukkaana merkkinä täydentää osaltaan valikoimaa. Laakeriyksiköissä Kraftmek luottaa perinteisesti Asahin tuotteisiin pitkälti niiden ominaisuuksien takia. 

Renold-rullaketjuja löytyy verkkokaupasta myös eri hintaisina versioina. ”Tehtävämme on neuvoa asiakasta valitsemaan sopiva ketjukäyttö sovellukseensa, mutta nyt verkkokaupan avulla asiakkaan on helpompi tehdä valinta myös itse. Esimerkiksi vakiomittaisia rullaketjuja löytyy kolmea eri kategoriaa, joiden väliltä valinta on usein sovelluksesta riippuvaista. Aina ei tarvita parasta ja kalleinta versiota, mutta on hyvä tiedostaa, että näissä on todellisia eroja kestoiän suhteen. Käyttökustannukset riippuvat siis sovelluksesta ja valitusta ketjulaadusta”, opastaa Pinola.

Hihnakäyttöjä löytyy myös verkkokaupan valikoimasta ja Kraftmekin varastosta joka tarpeeseen. Contitechin kiilahihnat ja kattava valikoima hihnapyöriä on nyt entistä helpompi löytää ja tilata. 

Muita tuotteita verkkokaupassa ovat mm. Centan joustavat kytkinelementit, lukitusholkit ja Perma-voitelulaitteet. 

”Tavoitteemme on parantaa koko ajan palveluamme ja kunhan tästä koronapandemiasta päästään eroon, myös tavata ­asiakkaitamme entistä enemmän. Kyllä ihmisten kohtaaminen ja mukavien asiakkaidemme palveleminen ”livenä” on pitkälle koko toiminnan suola; myyjämme odottavat jo tilanteen normalisoitumista malttamattomina. Kaikki toiminta ei suinkaan siirry verkkoon – onneksi. Kraftmek247.com-verkkokauppa on kuitenkin tärkeä työkalu osana palvelukonseptiamme”, summaa Pinola lopuksi. 

INFO

Kraftmek Oy

Ilpo Pinola, toimitusjohtaja 

puh. 040 5768 170

ilpo.pinola@kraftmek.com

www.kraftmek.com