LAATUA JA TEHOKKUUTTA SOMEROLLA

PE-Markkinointi Oy on investoinut uuteen konekantaan, tuotantotiloihin ja monipuoliseen levyvarastoon.


PE-Markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Petteri Pomppu kertoo yrityksen viimeisten kolmen vuoden olleen vauhdikkaita. Koronaa edeltävät vuodet olivat aktiivisen kehittämisen ja tutkimisen aikaa. Vuodesta 2019 alkaen yrityksen tuotteiden ja tuotannon kasvu ovat olleet todella positiivisia. Siksi asennus- ja osavalmistushallia on laajennettu 2020 ja 2021.

Toiminnan uusi strategia otettiin käyttöön samoina vuosina ja tehtiin tärkeät investointipäätökset. Strategiaan sisältyy kuitulaser, hienosädeplasma viisteautomatiikalla, särmäystoiminta ja teräslevyjen varastointi. Eli lyhyesti sanottuna; tehokas, nopea ja laadukas teräspalvelu.

Nykyaikainen viistepolttimella varustettu hienosädeplasma Hypertherm XPR 300/Thermcut 4500.


Uudet leikkausosaston koneet

PE-Markkinointi Oy:n uusin hankinta on uusi hienosädeplasma Hypertherm XPR300 liitettynä Thermcut 4500 -portaaliin. Leik­kausautomaatio on varustettu kehittyneellä muotoviisteiden leikkaukseen suunnitellulla leikkauspäällä, joka mahdollistaa tarkkojen viisteiden teon. Muotoviistepää hyödyntää Hyperthermin TrueBevel-teknologiaa. Lisäksi mukana on True Hole -toiminto reikien plasmaleikkaukseen. Nämä toiminnot ja portaalin leikkausohjelmiston optimointitoiminnot sekä egologinen pöytä takaavat nykyaikaisimman ja turvallisen teollisen plasmaleikkauksen. XPR 300:n 300 ampeerin lähtövirta ja 63 kW lähtöteho saavat aikaan suuremmat leikkausnopeudet ja erinomaisen tuottavuuden. Hypertherm valmistajana huolehtii myös hiilijalanjäljestä. Siksi virtalähteille myönnetään ”Greener Cuts” -merkintä.

Vuonna 2020 hankittu Bystronic By­Smart Fiber 6 kW -kuitulaserin tilauskanta on ollut jatkuvassa kasvussa. Kone on toiminut moitteettomasti ja asiakkaat ovat hyvin tyytyväisiä leikkauslaatuun. Bystronicin käyttömukavuus ja helppous ovat koneen operaattorin mielestä hyvät. Kuitulaserilla leikataan enimmäkseen suuria sarjoja ja ohuita, suurta tarkkuuta vaativia teräslevyjä.


Laajennettu teräslevyvarasto

Lisärakennuksen ansiosta ovat myös teräslevyjen varastointi sisätiloissa kasvanut ja logistiikka parantunut. Särmäystoimintoon on hankittu Alikon CNC-särmäyspuristimet. Varastossa löytyy monipuolisesti S 355-, rst-, sekä suuri määrä Weldox 700 -levyjä. Laaja oma varasto takaa nopeat toimitukset. PE-Markkinointi Oy:n lähitulevaisuus on suunnattu palvelevaan teräsleikkaukseen ja omiin nostokaluston asennustoimituksiin.

PE-Markkinointi Oy
Petteri Pomppu
puh. 050 555 8609
poltto@pomppu.com
www.pe-markkinointi.fi