MVD Inan -levytyökoneiden edustus Ercoset Oy:lle

Turkkilainen levytyökonevalmistaja MVD Inan on sopinut valmistamiensa koneiden edustamisesta Suomessa Ercoset Oy:n kanssa. 

Vuonna 2019 uudelleen suunnitellut särmäyspuristimet ja levyleikkurit ovat saaneet tyylikkään virtaviivaisen ulkomuodon, joka lisättynä huipputeknisillä ratkaisuilla ja markkinoiden parhaimpiin kuuluvilla komponenteilla tekevät niistä erittäin kilpailukykyisen ja houkuttelevan vaihtoehdon levytyökoneen ostajalle.

MVD iBend hydraulisissa CNC-särmäyspuristimissa on saatavana neljä erilaista perusmallia. A-Sarja on edullinen peruskone, jossa on vakiona yksi ohjattu takavasteen akseli (X) sekä 7-tuumainen graafinen 2D-ohjaus. B-sarjan ns. vakioversiossa on 10-tuumainen graafinen 2D-ohjaus ja takavaste laajennettavissa aina 6-akseliseksi asti. C-sarja on edistyksellinen, moniakselinen malli, jossa on jo luokkansa suurimpiin lukeutuva yläpalkin aukeama sekä iskunpituus ja D-sarjan koneissa aukeamaa ja iskunpituutta sekä kitasyvyyttä on edelleen kasvatettu ja se on saatavana myös niin sanottuna Heavy Duty -versiona. 

Nyt uutuutena MVD on tuonut markkinoille myös E-sarjan ympäristöystävälliset, energiaa jopa puolet vähemmän kuluttavat servotoimiset särmäyskoneet kuularuuvikäyttöisinä sekä hihnakäyttöisinä kokoluokassa 1250 mm – 4100 mm ja 40–220 tonnin puristusvoimalla. Lisäksi kaikki koneet ovat saatavana asiakaskohtaisesti varusteltuna mm. robottisolulla ja automaattisella työkalunvaihdolla. MVD-särmäyspuristimissa käytetään vakiona italialaisia ESA-ohjausjärjestelmiä, mutta lisävarusteena voidaan valita myös Delem- tai Cybelec-ohjaukset.

Levynleikkausjärjestelmät iShear 

MVD:n tuotepalettiin kuuluva iShear-levyleikkurit ovat virtaviivaisesti muotoiltuja, tarkkoja levyleikkureita. Saatavana on A-sarjan giljotiinileikkureista aina C-sarjan CNC-leikkuriin, jossa takavasteen aseman, leikkuukulman, iskunpituuden ja terävälyksen säätö tapahtuu automaattisesti. Ohjausvaihtoehdot ovat perusvarustuksena saksalainen ELGO ja lisävarusteena voidaan valita joko Delem tai Cybelec. Takavasteen ohjaus tapahtuu AC-servomoottorilla ja kuularuuvilla; kitkaton liike aikaansaadaan lineaarijohteilla. Levyleikkuriin on saatavana lisävarusteina mm. pneumaattisesti toimivat takakannattimet sekä CNC-ohjattu syöttöpöytä.

iPlasma ja iLaser 

Termiseen leikkaukseen MVD tarjoaa iPlasma-plasmaleikkauskoneet sekä iLaser-laserleikkauskoneet teholuokassa 1–12 kW. iPlasma- ja iLaser-levynleikkauskoneissa käytetään niin ikään tunnettujen valmistajien teholähteitä ja ohjauksia kuten Hypertherm, IPG, Raytool ja Precitec.

Pitkä kokemus levytyökoneista

Tuotemerkki MVD on jo tuttu merkki Suomen markkinoilla usean vuoden ajalta, ja koneita on käytössä useita asiakkailla Suomessa. 

MVD MAKİNA SANAYİ A.Ş on Turkin vanhin levytyökoneita, särmäyspuristimia, levyleikkureita, laserleikkauskoneita ja plasmaleikkauskoneita valmistava yritys. Se perustettiin vuonna 1950 Turkin Konyaan. Tänä päivänä MVD Inan on menestyvä perheyhtiö, jonka omistus on jo kolmannessa sukupolvessa. MVD Inan valmistaa yli 600 konetta vuodessa ja yhtiöllä on edustaja yli 50 maassa maail­manlaajuisesti. Koneita on toimitettu yli 90 maahan, ja yritys onkin yksi merkittävistä levyntyöstökoneiden valmistajista maailmassa. Yrityksellä on käytössä ISO 9001 -laatujärjestelmä ja koneet ovat CE-sertifioituja. 

Asennus, huolto ja koulutus

Vuonna 2019 toimintansa aloittanut Ercoset Oy vastaa MVD-koneiden asennuksesta, käyttöönottokoulutuksesta ja huollosta. Yhtiön toimipaikka sijaitsee hyvien logististen yhteyksien varrella Lempäälän Ideaparkin välittömässä läheisyydessä.

Ercoset edustaa MVD:n levytyökoneiden lisäksi mm. italialaisia Imet-vannesahoja ja Jutec-merkkisiä putken- ja profiilintaivuttimia. Yhtiö toimii myös italialaisten Pedrazzoli CNC-putkentaivutuskoneiden edustajana Suomessa. 

INFO

Ercoset Oy

puh. 010 299 3990 

info@ercoset.fi 

www.ercoset.fi