Tarkka ja innovatiivinen uusi Digimar 817 clt -korkeusmittalaite

Korkeaa tarkkuutta, laatua ja käyttömukavuutta

Kosketusnäyttö, käyttäjäystävällisyys ja kattava valikoima erilaisia mittaustoimintoja – tätä kaikkea tarjoaa Mahrin uusi Digimar 817 CLT -korkeusmittalaite. Mittalaite on saatavilla kolmella eri mittausalueella, jotka ovat 350 mm, 600 mm ja 1 000 mm. Mittaustulokset voidaan tallentaa mittalaitteen sisäiseen muistiin tai käyttää laitteen monipuolisia tiedonsiirto-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat kattavien mittausraporttien luonnin.


Käyttäjäystävälliset mittaustoiminnot sekä ergonominen kosketusnäyttö

Uudella Digimar 817 CLT -mittalaitteella mittaukset tapahtuvat nopeasti ja tarkasti. Käännettävä kosketusnäyttö tekee laitteen käsittelystä helppoa ja yksinkertaista. Suuret painikkeet ja visuaaliset kuvakkeet nopeuttavat käyttöä sekä vähentävät virhepainallusten määrää. Laitteen käsittelyyn tarkoitetut näppäimet ovat sijoitettu siten, että mittaluistin asemointi on helppoa. Laitteen molemmille puolille sijoitetut kahvat sekä ilmalaakerointi helpottavat laitteen siirtelyä mittatasolla.


Laitteen edut
• Nopeasti omaksuttavan käyttöliittymän ansiosta laitteen käyttö on helppoa ja nopeaa. Helposti omaksuttavan käytön ansiosta suurilta koulutuskustannuksilta vältytään ja laite saadaan tehokkaasti kaikkien käytettäväksi.
• Ilmalaakerointi tekee laitteen siirtelystä mittaustasolla helppoa.
• Kallistuva 10-tuumainen kosketusnäyttö mahdollistaa ergonomisen työskentelyasennon.
• Toimintonäppäimien sijoittelu mahdollistaa sujuvan työskentelyn.
• Laitetta on mahdollista käyttää sisäisen akun ansiosta ilman verkkovirtaa, akun kesto jopa kaksi työvuoroa.


Käyttöä helpottava kosketusnäyttö

Uutta Digimar 817 CLT:tä voidaan käyttää kosketusnäytöltä sekä selkeästi ja ergonomisesti sijoitetuilta suurilta näppäimiltä. Tämä nopeuttaa mittaus-, asetus- ja laskentatoimintojen käyttöä. Lisäksi uusien mittausohjelmien luonti onnistuu vedä ja pudota -toiminnolla.


Monipuoliset ja turvalliset tiedonsiirtoyhteydet

Digimar 817 CLT tarjoaa useita eri rajapintoja mittaustietojen tallentamiseen. Tiedonsiirto on mahdollista toteuttaa langattomasti tai kaapelin avulla hyödyntäen ilmaiseksi ladattavaa MarConnect-mittalaitteiden käyttöliittymää. MarConnectin kautta pystyt luomaan erilaisia mittausohjelmia ja voit yhdistää siihen esimerkiksi Excel-ohjelmiston, jolloin mittadatan keruu voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.


Esittelyssä konepajamessuilla

Uuteen Digimar 817 CLT -korkeusmittajalkaan ja muihin Mahrin mittavälineisiin pääset tutustumaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Konepajamessuilla 29.11.–1.12.2022 Mahrin virallisen maahantuojan Camcutin messuosastolla A151.

Camcut Oy
www.camcut.fi
sampsa.hirvineva@camcut.fi
puh. 050 5913 960

Konepajamessuosasto A151