Tekupitilta kaupalliset varaosat tehokkaasti ja ammattitaidolla

-Tiesithän, että voit hyödyntää Tekupitin asiantuntijuutta ja tilata meiltä kaupallisia varaosia, kysyy ­Tekupit Oy:n toimitusjohtaja Jari Vainio.

Tekupitin oma maahantuonti ei suinkaan alkanut skimmereillä tai muljupumpuilla, vaan aluksi Tekupit toimitti asiakkaille erikoisvaraosia. Toimitusjohtaja Jari Vainio avaa hieman yrityksen historiaa:
– Ensimmäinen tällainen keikka, jossa olin mukana, koski Giorian ­hiomakoneen huoltoa. Totesimme, että tähän tarvitsee hankkia uudet teleskooppisuojat, mistä sitten soittelin asiakkaan edustajalle. Hän kysyi, että ru­peatko kuutioimaan hommia? ”En tietenkään”, vastasin ja sitten otinkin jo yhteyttä valmistavaan tehtaaseen Italiassa.

– Kirjanpitäjä oli sitä mieltä, että jos maksat 2,5 tonnia etukäteen Italiaan, niin et tule ikinä näkemään niitä osia. Kappas vaan, osat tulivat ajallaan ja ne olivat jopa oikeita. Tämän jälkeen olemme toimittaneet monet ns. kaupalliset varaosat muutamille valikoiduille asiakkaillemme, kertoo Vainio.
– Ihmeisiin emme mekään pysty – jos varaosassa tai päälaitteessa ei ole mitään merkintöjä, niin uuden vastaavan hankkiminen on vähän vaikeampi juttu. Toimimme tämänhetkisten asiakkaidemme kanssa siten, että he lähettävät meille WhatsApilla tai sähköpostilla kuvan tarvittavan laitteen tai varosan arvokilvestä. Nämä kyselyt luonnollisesti saavat meillä todella korkean prioriteetin. ­Tänä vuonna olemme toimittaneet mm. Daikinin ja Nachin hydrauliikkapumppuja sekä varaosia Daikinin ja Haborin jäähdytysyksiköihin.

Emme myöskään pelkää kertoa, mikäli meiltä ei löydy kontakteja kyseiseen osaan.
– Jos teillä on tulevaisuudessa tarpeita esimerkiksi työstökoneenne jäähdytysyksikön pumpusta tai vaikkapa uudesta hydrauliikkapumpusta, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä, kehottaa Vainio.

INFO

Tekupit Oy
Jari Vainio, puh. 040 709 0509, jari.vainio@tekupit.fi
www.tekupit.fi