Uusi pidinjärjestelmä parantaa nopeutta ja tarkkuutta

Dormer Pramet on esitellyt suuren tarkkuuden omaavan pikavaihtopidinjärjestelmän, laajalle käyttöalueelle sisäpuoliseen ja ulkopuoliseen sorvaukseen. 

Polygon-varsiliitos (PSC) on pitimen karaliitos, joka lyhentää asetusaikoja ja mahdollistaa nopeamman ja tarkemman koneistuksen. PSC on optimaalinen pidinjärjestelmä monitoimikoneisiin, kuten esim. sorvauskeskuksiin.

Edut saavutetaan ainutlaatuisen polygonkartion ja laipan välisen paikoituspinnan erittäin suuren tukevuuden ansiosta. Liitoksen tarkkuus X-, Y- ja Z-suunnissa on
+/–2 μm ja varmistaa, että PSC-pitimet tuottavat erittäin hyvän toistettavuuden.

Lisäksi, lyhyt vapaa pituus ja itsekeskittyvyys minimoivat värähtelyt ja pyörimisen epäkeskeisyyden. Koneistuksen tuloksena saavutetaan korkealuokkainen pinnanlaatu ja siksi PSC on optimaalinen järjestelmä ilmailuteollisuuden ja yleisen konepajateollisuuden vaativiinkin käyttökohteisiin. 

Pieni kartiokkuus 1/20, kolmikulmainen poikkipinta ja PSC-pitimen optimaaliset jäähdytyskanavat tekevät teräspitimistä erittäin kestäviä ja sopivia suurillekin vääntövoimille. 

Järjestelmään on saatavana yli 130 tuotetta, sisältäen lukuisia pidinmalleja ulko- ja sisäpuolisiin sorvauksiin, kytkentätapoja ja varsien kokoja. 

Lisätietoja kaikista uusista tuotteista saa Dormer Prametin asiakaspalvelusta, paikallisilta edustajilta ja kotisivuilta osoitteessa www.dormerpramet.com. Uusista tuotteista ja niiden käytöstä on tietoa myös kaikissa sosiaalisissa medioissa #EverydayProductivity. 

INFO

www.dormerpramet.com